Little Known Facts About kırklareli prefabrik ev.

Wiki Article

Prefabrik ev inşaat süreci, kaliteli malzemelerin kullanılması ve sıkı denetimlerin yapılmasıyla desteklenmektedir. Bu sayede, prefabrik evler geleneksel yapılara nazaran daha sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olmaktadır.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve systemına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Şehir dışında, kırsal alanlarda veya doğa ile iç içe lokasyonlarda kolaylıkla kurulabilen prefabrik evler, modern day yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler için cazip bir alternatif haline gelmiştir.

Taşınabilirdir, dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını edirne prefabrik ev fiyatları sağlayabilir.

çanakkale prefabrik ev fiyatları Yapı Tipi: Prefabrik ve betonarme yapılar arasındaki yapısal farklılıklar, ruhsat maliyetlerinde de farklılıklara yol açabilir.

Sitemizde bulunan tüm tekirdağ prefabrik ev modelleri görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Üretim Proje Dosyası ve Zemin Beton Strategyı: Prefabrik evin inşasının başlangıcında, detaylı bir üretim proje dosyası hazırlanması ve evin temeli için gereken zemin beton planının teslim edilmesi, inşa sürecinin temelini oluşturur.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile 90 km/s rüzgar hızına çanakkale prefabrik ev kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Prefabrik evler, fabrika ortamında üretilen, daha sonra montajı yapılarak kullanılan yapılar olarak tanımlanabilir. Genellikle hızlı montaj, uygun maliyet ve kolay taşınabilirlik gibi avantajları bulunmaktadır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında tekirdağ prefabrik ev fiyatları yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada size yaptıracağınız ev ile ilgili beton strategyı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page