Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları minimum alana göre çAlright daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

You can e-mail the site proprietor to let them know you have been blocked. You should contain Everything you have been performing when this webpage arrived up along with the Cloudflare Ray ID observed at the bottom of the website page.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çOkay ihtiyacı olan ev systemını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır measurement teslimini ifade eder.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik evlerin ömrünü bakımları belirlemektedir. Belirli aralıklarda binaların iç ve dış boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma prefabrik ev bağlı olarak binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çOkay düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine yenisi takılabilmektedir.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, fashionable cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-nine ton arasında değişir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Report this wiki page